(Photo by Josh Hedges/Zuffa LLC via Getty Images)

Cejudo tanácsa Hollowaynek: Lépjen vissza a Gathje elleni BMF címmérkőzéstől

Henry Cejudo úgy véli, hogy a korábbi pehelysúlyú bajnoknak, Max Hollowaynek meg kellene fontolnia a Justin Gaethje elleni, áprilisban megrendezésre kerülő UFC 300-as szimbolikus BMF címmérkőzés lemondását. Cejudo szerint, a korábbi interim könnyűsúlyú bajnok visszafordíthatatlan károkat fog okozni a hawaiinak, ha összecsapnak.

Holloway legutóbb augusztusban a UFC Fight Night Singapore főszereplője volt, ahol Chan Sung Jung ellen lépett ketrecbe, és látványos harmadik menetes győzelmet aratott a dél-koreai felett. Ami pedig Gaethje-t illeti, az arizonai születésű bunyós tavaly júliusban a UFC 291 főmérkőzésén, a közös ellenfél, Dustin Poirier ellen szerezte meg a jelképes BMF címet.

Az áprilisban esedékes UFC 300 nagyszabású fő kártyás összecsapásán Gaethje megpróbálja majd Holloway ellen megvédeni a BMF bajnoki övet, és reméli, hogy egy győzelemmel kiérdemelheti a könnyűsúlyú címmérkőzést.

A fent említett, Gaethje és Holloway várva várt párosítása előtt azonban Cejudo arra szólította fel a hawaiit, hogy lépjen vissza.

„Szedjétek ki Max Hollowayt a Justin Gaethje elleni meccsből, és adjátok meg neki azt a meccset [Ilia Topuria ellen] Spanyolországban. Justin Gaethje egy olyan fickó, aki bántani fog téged, és nem leszel ugyanaz a harcos utána. Ezt tette Tony Fergusonnal és egy csomó más emberrel.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ