Julianna Pena ismét célba veszi a UFC-címet

Julianna Pena azt szeretné, ha Amanda Nunes ugyanolyan udvarias lenne, mint amikor nem rajta volt az öv és mégis lehetőséget kapott.

Szombaton egy látszólag feltüzelt Pena, aki a Nunes elleni júliusban elszenvedett UFC 277-es veresége óta nem sokat beszélt nyilvánosan, az Instagramon egy trilógia-mérkőzésre szólított fel a bajnokot.

„Mindenki azt kérdezi tőlem, hogy ki lesz a következő. Visszakapom az övemet, ez lesz a következő! Egy trilógia Amanda Nunes ellen, ennek kell következni.”

https://www.instagram.com/p/CjdR-UHODEL/?hl=hu

Pena, aki 2021 decemberében, a UFC 269-en legyőzte Nunes-t az első találkozójukon, nagyon szeretne egy harmadik lehetőséget kapni.

„Mindent megtettem, amit ígértem, hogy megteszek az első meccs előtt. Azonnali visszavágót adtam Amandának hat hónapon belül, és ember, talán két évig kellett volna pihennem, mint neki?! Azt mondta mindenkinek, hogy a RD2-ben ki tudott volna nyírni. Ez kamu, haza kellett mennie, és teljesen átalakítania a stílusát, hogy legyőzzön engem. Ezt bóknak veszem. A második alkalommal, amikor ezt megadtam neki, már túljárt az eszemen. 1-1-re állunk, de most nem fogok hibázni.”

Pena nagyrészt dominált a júliusi visszavágón. Nunes 2015-2019 között nagyon aktív volt, de kislánya születése óta visszavett a tempóból. A sokak által az MMA történetének legjobb női harcosaként számon tartott Nunes a Pena vereségen kívül 2014 óta nem kapott ki.

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ