Getty Images

Kamaru Usman lekicsinyli Nate Diaz képességeit: „Ő nem egy világklasszis bunyós”

A korábbi váltósúlyú bajnok, Kamaru Usman lekicsinyelte a korábbi UFC-sztár, Nate Diaz képességeit, miután Jorge Masvidal felett győzelmet aratott egy bokszmérkőzésen.

Diaz, a UFC egykori öregdiákja Anaheimben tért vissza a küzdősportok világába, ahol egy bokszmeccsen játszották újra az első szimbolikus BMF bajnok, Masvidal elleni mérkőzésüket.

Diaz többségi döntéssel győzött Masvidal ellen, hogy megbosszulja a floridai veterán elleni korábbi, orvos által leállított TKO vereséget, és Diaz máris célul tűzte ki a visszatérést az Octagonba – szem előtt tartva egy címmérkőzést a jelenlegi bajnok, Leon Edwards ellen.

„Ez csak úgy kipattant a fejemből. Szeretném szétrúgni Jake Paul seggét és győzni akarok Leon Edwards ellen, aki jelenleg a világ legjobb harcosa váltósúlyban. Úgy gondolom ez olyasmi, amit véghez tudok vinni. Ez az, amire törekszem” – mondta Diaz.

Azonban Usman megkérdőjelezte Diaz képességeit, amikor a UFC zászlaja alatt más világklasszis harcosokkal kell megküzdenie – szerinte a stocktoni születésű bunyósnak komoly hiányosságai vannak.

„Ne érts félre. Nate Diaz mindig keményen tud harcolni, de ő nem egy világklasszis bunyós. Megőrültél? Dobd be Nate Diazt a ketrecbe Shavkat Rakhmonovval, velem, Jack Della Maddalena-val vagy Justin Gaethje-vel” – mondta Kamaru Usman a Pound 4 Pound című műsorban.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ