Kambosos Haneyt „patkánynak” nevezte

Hétfőn Ausztráliában a könnyűsúlyú bajnok George Kambosos és Devin Haney először találkozott egymással egy sajtótájékoztatón, hogy fokozzák a közelgő összecsapásuk előtt a hangulatot.

Június 5-én mérkőznek me egymással a melbourne-i Marvel Stadionban (az Egyesült Államokban június 4-én), a tét pedig a WBC, WBA, IBF, WBO világbajnoki címek. A sajtótájékoztatón Kambosos azt állította, hogy tavaly Haney többször is üzent neki, amiben belsős információkat közölt Teofimo Lopez edzőtáborával kapcsolatban.

„Ez a fickó egy besúgó. Egy patkány. Teofimo Lopez ellenem harcolt, és üzengetett nekem. Elmesélt mindne részletet. “Teo a vízipipa társalgóban, Teónak problémái vannak a feleségével.” Ez egy patkány, egy informátor. Nagyon megleszel verve. Amikor majd visszatérsz Las Vegasba, Teofimo Lopezre kell figyelned, mert ő is téged fog keresni” – mondta Kambosos.

Kambosos azzal is fenyegetőzött, hogy kiszivárogtatja az SMS-eket, ha Haney vagy bárki a táborából vitatja az állítását. Haney úgy véli, Kambosos kemény fickónak mutatja magát, de csak a nyilvánosságnak teszi az arcát.

„Mikor lesz már vége a fellépésnek. Rögtön átláttam rajtad. Csak légy önmagad, ennyit kell tenned. Ne színészkedj.” – mondta Haney, amire rögtön jött is a válasz. „Inkább lennék színész, mint patkány” – mondta Kambosos.

Borítókép és fotók: Kelly Defina/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ