Trevor Bryan: Dubois könyörgött ezért a harcért, most fizetnie kell érte

A WBA “rendes” nehézsúlyú bajnoka, Trevor Bryan el akarja intézni leendő ellenfelét, Daniel Dubois-t, akivel június 11-én csap össze Floridában.

A veretlen Bryan azonban elismeri Dubois képességeit, az általa jelentett veszélyt, hogy egy nagy ütő, aki sok ellenfelét kiütötte már.

„Úgy küzdök, mintha minden harc az utolsó küzdelmem lenne. A szívemet, a lelkemet és minden porcikámat, minden erőmet bele fogom tenni a június 11-i küzdelembe, mert még a nehézsúlyúak karrierje sem tart sokáig. Minden lehetőséget szeretnék megragadni, ezért is örülök a Daniel Dubois elleni meccsemnek, szeretnék bizonyítani. Tehát igen, úgy kezelem, mintha ez lenne az utolsó meccsem. Dubois erős, megküzdött néhány jó sráccal már, de én más szinten vagyok. Láthatta mindenki, amikor egy jó ellenféllel került szembe, feladta. Egy rémálom leszek neki, talán előbb megpróbálhatta volna kijavítani a Joe Joyce elleni vereségét, mielőtt bajnoki címről álmodozik. Bajnok ellen akart harcolni, könyörgött ezért a meccsért, hát megkapta. Most fizetnie kell érte. Nem ok nélkül vagyok nehézsúlyú bajnok, és június 11-én mindenkinek megmutatom, hogy egy olyan név vagyok, akit tisztelni kell” – mondta Bryan Dev Sahninak az Unibet Lowdown-on.

Borítókép és fotók: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ