Kambosos: tudom, hogy újra bajnok leszek!

A korábbi bajnok George Kambosos napokra van attól, hogy vasárnap Melbourne-ben megrendezésre kerüljön a Devin Haney elleni visszavágója.

Az év elején Haney legyőzte Kambosost, és ezzel vitathatatlan bajnok lett 140 fontban. A 29 éves Kambosos egy titkos helyen edzett – hónapok óta csendben maradva -, miközben összeállította stratégiáját Haney legyőzésére. Az első küzdelmet a legtöbb megfigyelő egyoldalúnak ítélte.

Ezúttal az ausztrál bunyós biztos benne, hogy megtalálja a módját annak, hogy áthatoljon Haney védelmén.

„Ezúttal én jövök, visszavágok és kétszeres vitathatatlan bajnok leszek. Ez egy komoly örökség, nemcsak az ausztrál bokszban, hanem az ökölvívás világában is. Ettől libabőrös leszek, ezért vagyok ennyire motivált. Ég a tűz. Alig várom, hogy ott legyek. Türelmes voltam, de már nagyon várom” – mondta Kambosos a Sydney Morning Heraldnak.

https://www.instagram.com/p/CjfH9VnrA12/?hl=hu

„Mit gondolsz? Kétszeres bajnok lesz, miközben kétszer már leírtak, és minden esély ellenére visszatérek. Libabőrös leszek, de tudom, hogy ez a sorsom. Így kell lennie. Ezek után semmit sem fognak megkérdőjelezni. Megint kételkednek benne, nem adnak nekem esélyt az emberek. Megkérdőjeleznek, miért megyek bele a visszavágóba, de én egy igazi bajnok vagyok. Ha valaki egyszer legyőz engem bármiben, legyen szó sakkozásról, vagy akár másról, én százszor visszatérek és megbosszulom azt a vereséget, ilyen a természetem. Ezért tudom, hogy újra bajnok leszek.”

Borítókép és fotók: Darrian Traynor/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ