Edwards előbb Usmant akarja, utána jöhet bárki, akár McGregor is

A UFC váltósúlyú bajnoka, Leon Edwards megnyitotta az ajtót egy Conor McGregor elleni mérkőzés előtt a jövőben.

Bár a 31 éves harcos nem biztos benne, hogy az ír szívesen megmérkőzne vele, mivel még nem került sor tárgyalásokra. Edwards augusztusban egy brutális fejrúgással intézte el Kamaru Usmant és megnyerte a világbajnoki címet.

A birminghami születésű bunyós azt tűzte ki célul, hogy 2019 óta először visszatér az Egyesült Királyságba, ahol a Villa Parkban lépne ismét ketrecbe. Egy azonnali visszavágó Usman ellen már folyamatban van, ahol szeretné megerősíteni, hogy ő az első számú harcos 170 fontban.

McGregor, aki Edwards-szal együtt a Paradigm Sportshoz szerződött, a könnyűsúlyból lépne feljebb, amint 2023-ban visszatér az oktagonba. A talkSPORT-nak nyilatkozva Edwards úgy fogalmazott, hogy bárki megkaphatja a lehetőséget, amint megvédi a címét Usman ellen.

„Nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem, nem! Jelenleg csak Usmanra koncentrálok, de utána nyilvánvalóan mindenki megkaphatja az esélyt. Conor McGregornak és nekem ugyanaz a menedzserünk, könnyű lenne összehozni ezt a párharcot. De jelenleg még nem nagyon beszélt arról, hogy megküzdene velem. Usman után nem bánom, bárki megkaphatja a lehetőséget.

Edwards azt is elárulta, hogy szeretne majd középsúlyba is feljebb lépni, és a UFC első brit kétsúlycsoportos bajnoka lenni. De előbb, gazdát kell cserélnie az övnek, mivel jelenleg közeli barátja, Israel Adesanya a bajnok.

„Igen, szeretnék feljebb lépni. Jelenleg Izzy birtokolja az övet. Jó barátok vagyunk, úgyhogy valószínűleg jelenleg nem lesz ebből semmi.”

Borítókép és fotók: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ