Kavanagh új hírekkel szolgál McGregor kapcsán

Conor Mcgregor edzője, John Kavanagh pozitív hírekkel szolgált az MMA szupersztárjáról és lehetséges visszatéréséről.

Az ír ketrecharcos tavaly júliusban szenvedett súlyos lábtörtést Dustin Poirier ellen, és azóta a felépülésén dolgozik. A FOX Sportsnak adott közelmúltbeli interjújában Kavanagh azt mondta, McGregor felépülési folyamata befejeződött, hamarosan jöhet az edzőtábor.

„Igen, azt hiszem, a felépülés fizikai része befejeződött. Hamarosan át fog állni arra, hogy újra MMA edzéseket végezzen. Mindenki látta a posztjait, nem kell ezeken gondolkodni, jól érzi magát. De készen áll arra, hogy elkezdje az edzés komoly szakaszát, és abbahagyja az élet élvezetes oldalát. Hamarosan visszatér az edzőterembe, és elkezdünk készülni a következő meccsre. Nyárra azt várjuk, hogy újra formába lendül, és lecsökkenti a súlyát.”

Conor McGregor vs. Nate Diaz 3?

Most, hogy McGregor hivatalosan is felépült, minden bizonnyal arról fognak a hírek szólni, ki lesz a következő ellenfele. Úgy tűnik, Kavanagh egy trilógiaharcban reménykedik Nate Diazzal, de ragaszkodik ahhoz, hogy bárki ellen is álljon ki Conor, az biztosan kasszasiker lesz.

„Izgatott vagyok, hogy visszatér. Ez mindig nagy alkalom. Nincs még egy olyan, mint egy McGregor harc, hét vagy a küzdelem estéje. Valószínűleg egy Nate Diaz elleni trilógiaharc érdekelné a rajongókat a leginkább.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ