Strickland mondhatni berezelt a mérkőzés előtt, de nem az ellenfelétől

A UFC Fight Night 200 főmérkőzésén Sean Strickland megosztott pontozással legyőzte Jack Hermanssont. Strickland tehát folytatta jó sorozatát, és úgy érzi, be is fejezhette volna idő előtt a mérkőzést, de nagy volt rajta a nyomás.

„Tudod, mi a baj ember? Hagytam, hogy úrrá legyen rajtam a nyomás. Tudtam, hogy jobb vagyok nála. Mindenki tudta. Ki kellett volna ütnöm, vagy jobban megvernem, de tudjátok miért nem így történt? Mert levettem a gázról a lábam. Csak átvészeltem a harcot. Nem igyekeztem annyira, de ez van.”

Stricklandnek nem ez volt az első meccse a promócióban. A „nyomás” alatt nem a média vagy a rajongók figyelmét értette. Arra gondolt, hogy a kulisszák mögött fontos személyek jövőbeli címmérkőzésről beszélgettek vele kapcsolatban.

„Öltönyös emberek feljöttek hozzám, és elkezdtek velem címmeccsekről és ehhez hasonló dolgokról beszélni. Folyamatosan ez járt a fejemben, és azon kezdtem el gondolkodni, hogy megéri kockáztatni, amikor simán meglesz így is a meccss, és utána mehetek a címért? Így hát hagytam magam elgyengíteni, de ez többé nem fog megtörténni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ