Kevin Lee új szerződést kötött a UFC-vel, várhatóan tavasszal tér vissza

A korábbi ideiglenes könnyűsúlyú bajnoki cím kihívója, Kevin Lee visszatér a UFC-be. Lee új szerződést kötött a UFC-vel, így megkezdi második korszakát a promócióval. Az oktagonba való visszatérése tavasszal várható, bár jelenleg még nincs ellenfele. A hírről elsőként az ESPN számolt be hétfőn.

A 30 éves Lee először 2014-ben csatlakozott a UFC-hez, és a UFC 169-en debütált Al Iaquinta ellen. Összesen 18 mérkőzést vívott a promócióban töltött első időszaka alatt. A legjobb eredménye egy ötmeccses győzelmi szériát foglalt magában, amivel kiérdemelte a megüresedett ideiglenes könnyűsúlyú bajnoki cím megszerzését Tony Ferguson ellen a UFC 216-on. Az övért való küzdelemben alulmaradt, 2-4-es mérleggel állt, ami 2021-ben a promócióból való távozásához vezetett.

https://www.instagram.com/p/CoQ4Z5eLfjB/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0965a62d-8671-444d-bbc2-cb40d99450b2

A szabadulása utáni egyetlen mérkőzésén Lee 2022 márciusában az Eagle FC 46-on a UFC Hall of Famer Diego Sanchez ellen küzdött, és egyhangú döntéssel megnyerte a párharcot. Lee négy mérkőzésre szóló szerződést írt alá az Eagle FC-vel, de más promóciókkal is tárgyalt, és fontolgatta a PFL-be való átigazolást.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ