Borics Ádám nyár végén térne vissza

Nyár végén, legkésőbb ősz elején térne vissza Borics Ádám a kevert harcművészetek sportága, az MMA egyik legnagyobb szervezeténél, a Bellatornál szereplő magyar harcos.

A Kölyök becenévre hallgató Borics hétfőn a Nemzeti Sporthíradóban beszélt terveiről, a 29 éves sportoló még az októberi világbajnoki címmérkőzése előtt a felkészülés során szenvedett keresztszalag-szakadást a térdében, ennek ellenére ketrecbe lépett a sportág egyik legendája, a címvédő brazil Patricio “Pitbull” Freire ellen, és végül pontozással kikapott.

“Nagyon hosszú út vezetett idáig, nem akartam lemondani a mérkőzést. Hittem a csodában, sajnos nem sikerült, most innen kell felállnom” – mondta Borics, akinek a terveknek megfelelően halad a rehabilitációja, és várhatóan nyár végén, vagy ősz elején térhet vissza.

A húsz profi mérkőzéséből mindössze kettőt elveszítő magyar sportoló hozzátette, jelenleg még mindig ő számít az elsőszámú kihívónak pehelysúlyban, ez ugyan még változhat a következő hónapokban, de visszatérését követően is a világbajnoki címet veszi célba, azaz nem szeretne könnyű ellenfeleket.

“Ez életem legnehezebb időszaka, de hiszek benne, hogy képes vagyok világbajnoki címet nyerni, ez motivál” – jegyezte meg Borics, akinek még két évre vagy négy mérkőzésre szóló szerződése van az amerikai Bellatorral.

Forrás: MTI
Borítókép: Borics Ádám Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
BellatorInterjúk

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ