(Photo by Chris Unger/Zuffa LLC)

Khabib: Ferguson ideje lejárt, már csak a pénzért harcol

Khabib Nurmagomedov szerint Tony Ferguson fő motivációja a további harcokra már csak a pénz. Nurmagomedov régi riválisa, Ferguson nehéz időszakot él át, mivel az elmúlt öt mérkőzését zsinórban elveszítette. Egy időben a korábbi interim bajnok Ferguson 12 meccses győzelmi szériában volt, és a korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok legnagyobb fenyegetésének titulálták.

A Nurmagomedov és Ferguson mérkőzés ötször volt elfoglalva, de sosem tudták rendezni a vitájukat, mivel mind az öt meccsüket törölték. Nurmagomedov azóta visszavonult, Ferguson pedig már nem tartozik a top kihívók közé, de még mindig szívesen harcolna.

Nurmagomedov nem biztos abban, hogy ez bölcs lépés.

„Az ő ideje lejárt, és nincs mód arra, hogy visszakapaszkodjon. Sem Khabib, sem Tony számára nincs már visszaút. Megvolt az időnk, és az eltelt. Ő továbbra is harcol. Szüksége van a pénzre. i kell fizetnie a számláit az Egyesült Államokban, és biztos vagyok benne, hogy mivel ő kaliforniai, ismerem az összes kaliforniai bunyóst – mindent, amit megkeresett, annak a fele elmegy. Szerintem azért harcol, hogy kifizesse a számlákat, az adókat. Családja van, azt hiszem, két gyereke. Nem hibáztatom őt, de az időt nem lehet visszacsinálni. Amikor eltelik fölötted az idő, nem kérdezi a neved” – mondta Nurmagomedov a UFC Russia-nak adott interjújában.

Borítókép: Jeff Bottari/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ