Máté: ezt követően jöhet a Bojan vs Apollo meccs győztese, vagy egyből a címmérkőzés

Kertész Máté legközelebb Christian Jungwirth-szel vív egy visszavágót október 15-én, akit korábban már legyőzött. A tavaly januári meccsük végigment és Máté megosztott pontozásos győzelmet aratott.

A német a vereség óta három győzelmet aratott, így érdemelte ki a visszavágót a magyar harcos ellen. Ő a hetedik kiemelt jelenleg a váltósúlyú rangsorban, Máté pedig a harmadik.

  • Hogy érzed magad?

„Jól érzem magam köszönöm. Mentálisan nehéz volt megemészteni azt a döntést a Bojan elleni mérkőzés után, de a Kanchev elleni siker sokat segített a dologban. Boja azóta is kerül engem, pedig már többször kértem ügye a megígért második mérkőzést, a kérdéses első után.”

  • Mit gondolsz a mostani ellenfeled, Christian Jungwirth-ról?

„Mostani ellenfelemet már ismerem, egyszer mérkőztem vele, szívós srác, de úgy érzem megoldható állva és földön is. Az előző mérkőzésünkön nem volt a legjobb a taktika ellene, amit majd most fogok bepótolni.”

  • Másképp állsz hozzá, mint az első meccseteken?

„Ugyan úgy állok hozzá mint a többi mérkőzésemhez, a jelenre kell koncentrálni. A győzelem a cél, amiért mindent meg is teszek.”

  • Hogyan fog zajlani a következő pár napod?

„Fogyasztás , pörgető edzések , laza drillezés van a következő pár napban. Tegnap óta sikerült lefogynom így is már 4 kg-ot. Már csak 5 van hátra péntek reggelig.” (Az interjú kedden történt.)

  • Mit gondolsz, mikor tudsz visszakapaszkodni a címmérkőzés kapujába?

„Ez után a mérkőzés után szerintem a Bojan vs Apollo mérkőzés győztesével kell megküzdeni vagy egyből menni a címért. Ezt tudom elképzelni.”

„Szombat este 8 után lépek ketrecbe, Frankfurt városában, várhatóan 15.000 néző előtt. Aki szívesen csatlakozna és nézné, ahogy azt teszem amiben a legjobb vagyok, az megteheti az oktagonmma.tv oldalon.”

Borítókép: Kertész Máté / Facebook

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkOktagon

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ