Khabib : Lehet, hogy amire vágysz nem esik egybe azzal, amit tenni fogsz

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov ismét megerősítette, hogy nem fog visszatérni, ezzel kizárta a George St Pierre-rel való küzdelmét.

A 33 éves Nurmagomedov 2020 októbere óta „nyugdíjas”, utolsó meccsén Justin Gaethje ellen nyert. Azóta határozottan kitart a döntése mellett, de a szurkolók még mindig bíznak a visszatérésében. Sok szó eset már egy Khabib vs. St-Pierre mérkőzésről, sokáig állítólag voltak is tárgyalások róla, hiszen Dana White nagyon szerette volna, ha ez összejön, de nem járt sikerrel.

A „The Eagle” határozottan kitart a visszavonulása mellett, mivel megígérte édesanyjának, hogy apja és edzője nélkül, aki 2020 júliusában elhunyt, nem folytatja. Egy Instagram élőzés során azonban felvetették neki a visszatérés gondolatát, amire reagált is.

„Nem látom értelmét. Persze önthetnék olajat a tűzre, de nem akarok. Nem szeretném népszerűsíteni ezt a témát. Visszatérhetnék az Eagle FC-ben, de nem akarok, már más formátumban dolgozom. Nem hiszem, hogy visszatérek, hadd harcoljanak mások, akiknek kell. Szükségem lenne-e rá? Az életben nem tehetünk meg mindent, amit akarunk. Lehet, hogy amire vágysz, nem esik egybe azzal, amit tenni fogsz. Nincs értelme erről beszélni.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
EgyébUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ