Khabib : Lehet, hogy amire vágysz nem esik egybe azzal, amit tenni fogsz

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok Khabib Nurmagomedov ismét megerősítette, hogy nem fog visszatérni, ezzel kizárta a George St Pierre-rel való küzdelmét.

A 33 éves Nurmagomedov 2020 októbere óta „nyugdíjas”, utolsó meccsén Justin Gaethje ellen nyert. Azóta határozottan kitart a döntése mellett, de a szurkolók még mindig bíznak a visszatérésében. Sok szó eset már egy Khabib vs. St-Pierre mérkőzésről, sokáig állítólag voltak is tárgyalások róla, hiszen Dana White nagyon szerette volna, ha ez összejön, de nem járt sikerrel.

A „The Eagle” határozottan kitart a visszavonulása mellett, mivel megígérte édesanyjának, hogy apja és edzője nélkül, aki 2020 júliusában elhunyt, nem folytatja. Egy Instagram élőzés során azonban felvetették neki a visszatérés gondolatát, amire reagált is.

„Nem látom értelmét. Persze önthetnék olajat a tűzre, de nem akarok. Nem szeretném népszerűsíteni ezt a témát. Visszatérhetnék az Eagle FC-ben, de nem akarok, már más formátumban dolgozom. Nem hiszem, hogy visszatérek, hadd harcoljanak mások, akiknek kell. Szükségem lenne-e rá? Az életben nem tehetünk meg mindent, amit akarunk. Lehet, hogy amire vágysz, nem esik egybe azzal, amit tenni fogsz. Nincs értelme erről beszélni.”

Kategóriák
EgyébUFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ