Növényi Norbi és az új kezdet: Nagyon szerencsés vagyok, hogy erre ilyen fiatalon rájöttem

Mint sokan tudjátok, Ifjabb Növényi Norbi tavaly súlyos sérülést szenvedett. A Bellator kiváló magyar harcosa eddigi öt mérkőzését megnyerte, és már nagyon készült a következő nagy csatájára, ami november 5-én lett volna Dublinban, Charlie Ward ellen, de közbeszólt a sérülés.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, álló, belső tér, kórház és , szöveg, amely így szól: „AMA つ”

Egy edzésen ugyanis elszakadt a térdében az egyik keresztszalag, így vélhetően 9-12 hónapot kell kihagynia. Nagyon nehéz időszak ez Norbi számára, de a lehető legjobb módon próbálja kezelni. Ez idő alatt is arra törekszik, hogy a rajongóit kiszolgálja, éppen ezért a YouTube csatornáján minden héten rendszeresen lehet követni egy sorozatot róla, ami a felépüléséről szól. Az új kezdetről, a gyógyulás útjáról.

A harmadik részben már túl van a műtéten Norbi, és épp a kezdeti lépéseket teszi meg a felépülés érdekében az orvosaival. Nagyon jól fel van építve a videó, és ami a legnagyobb pozitívum, hogy rengeteget javul folyamatosan a térde. El sem tudjuk képzelni, ebben mennyi munka van.

Kivettek egy darabot Norbi térdkalácsából, amit beraktak szövetként a térdszalaghoz. Azért választotta ezt a módszert, mert ez a legerősebb, de egyben valószínűleg a legfájdalmasabb is.

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, ülő, belső tér és , szöveg, amely így szól: „LET ENMANS SNOW”

Nagyon nehéz volt számára már az a tudat is, hogy ennyire sebezhető. Mindig ott motoszkált a vállán a kisördög, hogy mi van, ha baja esik. Rájött, hogy számára a boldogsághoz három dologra van szüksége: Egy család, aki szereti. A barátok, csapattársak támogatása és egy olyan „munka”, amit szenvedéllyel tud csinálni. A többi dolog már csak hab a tortán.  

Iratkozzunk fel a csatornájára, támogassuk Norbit!

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ