(Photo by Carmen Mandato/Getty Images)

Khabib szerint Makhachev a legjobb harcos jelenleg

Khabib Nurmagomedov szerint Islam Makhachev a legjobb harcos, és azt akarja, hogy ezt legközelebb Alexander Volkanovski ellen bizonyítsa be.

Makhachev megszerezte a betöltetlen könnyűsúlyú bajnoki címet, amikor a szombati UFC 280 főmérkőzésén, az Etihad Arénában legyőzte Charles Oliveirát. Islam sarkában mentora, Nurmagomedov állt, aki nagy örömmel adta át az övet védencének.

A UFC pehelysúlyú bajnok Volkanovski tartalékként mérlegelt, és Makhachev a meccs után az oktagonban hívta ki egy leszámolásra. Mivel Volkanovski jelenleg a UFC első számú font-font harcosának számít, Nurmagomedov azt szeretné, ha Makhachev letaszítaná őt erről a helyről.

„Egész életünkben együtt edzettünk. 22 éve edzünk együtt, és az elmúlt pár évben, mondtam nektek, hogy Islam Makhachev a legjobb harcos. Nem a könnyűsúlyban, ő a fontot font ranglista első helyezettje jelenleg. És tudjátok mi az érdekes? Charles Oliveira a 2. helyezett, ugye? Kikészítette Charles-t, és most a mi tervünk: elrepülünk Ausztráliába, és a fontok királyának udvarán bokszolunk. Volkanovski, csináljuk. Tudjuk, hogy ki fogjuk végezni a srácot” – mondta Nurmagomedov a mérkőzés utáni interjúban az oktagonban.

A promóció február 11-én tér vissza az ausztráliai Perth-be, a UFC 284-re. Miután Makhachev kihívta Volkanovski-t, Dana White elmondta, hogy egyetért az ötlettel.

Borítókép: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ