„Khabib talán Charles Oliveira miatt vonult vissza”

Sean O’Malley úgy véli, Khabib Nurmagomedov talán Charles Oliveira fenyegetése miatt vonult vissza.

A korábbi UFC könnyűsúlyú bajnok, Khabib Nurmagomedov páratlan karriert futott be a sportágban, utoljára Justin Gaethje ellen harcolt 2020 októberében. A győzelmet követően bejelentette visszavonulását, hibátlan 29-0-s mérleggel.

Nurmagomedovot az egyik legnagyobb harcosként tartják számon, aki betette a lábát a ketrecbe. Miután megnyerte a címet a UFC 233-on, a legendás dagesztáni harcos háromszor is megvédte a címét, mielőtt letette volna a kesztyűt.

Charles Oliveira, a legutóbbi könnyűsúlyú bajnok és a jelenlegi elsőszámú jelölt a címre, miután szenzációs 11 meccses győzelmi sorozatban van. Oliveirára sokan úgy tekintenek, hogy ha valaki, akkor ő képes lehetne legyőzni Khabibot.


Fotó: Jeff Bottari / Zuffa LLC / Zuffa LLC a Getty Images

A Canal Encaradának adott interjújában Sean O’Malley megosztotta gondolatait Oliveira és Nurmagomedov lehetséges összecsapásáról.

„Ez az egyetlen olyan küzdelem, ami érdekelne, ha Khabib visszatérne. A Charles elleni. Mindenki mást szerintem Khabib könnyedén legyőzhetne. Azt hiszem, Charles az egyetlen, aki valóban problémákat okozhat Khabibnak, és ki tudja, talán ezért vonult vissza Khabib. Talán látta előre, hogy nem akarja ellenfélnek ezt a fickót. Ki tudja, de igen, ez az a harc, amiért kíváncsi lennék Khabib visszatérésére. Hatalmas küzdelem lenne.”

Oliveira kénytelen volt megválni címétől, miután legutóbb a UFC 274-en nem hozta a súlyát. O’Malley szerint “Do Bronx” még mindig az igazi bajnok.

„Charles a bajnok, és ezt mindenki tudja. Ennyi. Szerintem senki nem néz rá úgy, mintha nem ő lenne a bajnok.”


Fotó: Carmen Mandato/Getty Images

Borítókép és fotók: Josh Hedges/Zuffa LLC a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ