Kiadták a felvételt arról a reggelről, amikor a rendőrök letartóztatták Jon Jonest – Videó

Jon Jones Hírességek Csarnokába való beiktatása nem zárult olyan boldogan, mint ahogy azt a korábbi UFC-bajnok szerette volna.

2021. szeptember 24-én, a UFC Hírességek Csarnokának ceremóniája utáni kora reggel rendőröket hívtak a Las Vegas -i Caesars Palace-ba, egy családon belüli erőszak miatt Jones és a felsége között. Azt állították, hogy Jones meghúzta párja haját, és véres volt az ajka, ami a lány állítása szerint a repedezett ajka miatt volt. Kiadták a felvételt arról a reggelről, amikor a rendőrök letartóztatták „Bonest”.

„Miért csinálod ezt? Ez olyan megalázó. Ma este kerültem be a Hírességek Csarnokába. Ó Istenem. Utállak. Utállak. Annyira utállak! Mi a neved? A Hírességek Csarnokának estéjén. Mondja ki a nevét. Mondd. Letartóztattál a Hírességek Csarnokának estéjén, csak azért, mert nagydarab fekete vagyok. Nem csináltam semmit.”

Jones még egyszer megkérdezte, mit csinált, mielőtt azt kiabálta volna, hogy „utállak!” és beverte a fejét az autó motorháztetejébe. A tisztek ezután Jonest a jármű oldalához ültették, miközben ő könyörgött: „Kérlek, ne tedd”.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ