„Első a szórakozás, második a sport” – Makhachev csapata tart McGregortól

A UFC könnyűsúlyú harcosa, Islam Makhachev, jelenleg a 4. helyen áll a ranglistán. A következő ellenfele Bobby Green lesz, akit várhatóan legyőz, így közelebb kerülhet a címmérkőzéshez.

Makhachev azonban lehet, hogy a háttérbe fog szorulni Conor McGregor miatt, aki várhatóan még ebben az évben visszatér az Octagonba. Az sem segít Makhachev helyzetén, hogy a regnáló bajnok, Charles Oliveira szívesen harcolna az ír ketrecharcossal jó pénzért.

„Ez a játék része. McGregor hozza a nagy számokat, arra számítok, hogy bármi megtörténhet. Tetszik-e ez a felfogás? Egyáltalán nem. De van választásom? Nincs. Számomra baromság a rangsor. Szóval nem igazán érdekelnek a helyezések. Első a szórakozás, második a sport, ez alapján kapják meg a harcosok a lehetőségeket.” – mondta Islam edzője, Javier Mendez.

Nevetséges lenne, ha McGregor címmérkőzést kapna, tekintve, hogy egymást követően kétszer is veszített Dustin Poirier ellen.

„A legtöbb pénzt akarja a UFC kicsikarni az eseményeiből, ehhez pedig fontos a szórakoztatás. Ki hozza nekik a legtöbb pénzt? Vele fognak dolgozni. Ezt fogják tenni. Szóval, meglátjuk, mit akar a UFC. Fel vagyunk készülve bármilyen döntésre, és legyen akárhogy, nem leszünk idegesek. Ez igazságos-e? Egyáltalán nem. Ha Islam nem kap címmérkőzést, ha nyer Bobby ellen, az nem lesz fair. De semmi sem igazságos. Nézd meg, mit kellett Khabibnak tennie, hogy eljusson oda, ahol volt. Neki is sok baromságon kellett keresztülmennie.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ