Kiderült Mike Tyson első vereségének oka

Az énekes, Bobby Brown azt állította, hogy Mike Tyson 1990-ben, a Buster Douglas elleni elszenvedett első vereségének oka egy kétnapos parti volt, amelyen 24 nő vett részt.

Tyson hatalmas meglepetésre kikapott Douglastól, de barátja magyarázatot adott mindenre, hogy miért is veszítette el az egykori bokszoló a nehézsúlyú bajnoki övét.

„Régebben őrült baromságokat csináltunk. Én és Mike Tyson a mai napig barátok vagyunk, de volt idő, amikor Japánban buliztunk közvetlenül a Buster Douglasszal vívott harca előtt. Nagyon-nagyon kemény buli volt. Két tucat lány lehet a szobában velem és Mike-al. Buliztunk, majd próbáltam mondani neki, hogy aludjon egy kicsit. Végül mondhatni a ringben aludt” – mondta Brown a Marca-nak.

A mérkőzésen Douglas a 10. menetben kiütéssel nyert, és „Iron Mike”-nak hat évet kellett várnia, hogy visszaszerezze a WBC nehézsúlyú bajnoki címet Frank Bruno ellen.

LAS VEGAS – FEBRUARY 25,1989: Mike Tyson wears his belt as he celebrates winning the fight against Frank Bruno at Hilton Hotel in Las Vegas, Nevada. Mike Tyson won the WBC heavyweight title, WBA World heavyweight title and IBF heavyweight title by a TKO 5. (Photo by: The Ring Magazine via Getty Images)

Borítókép és fotók: marca.com

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ