Így érdemelte ki a tiszteletet Mike Tyson a börtönben

Mike Tyson felidézett néhány eseményt arról az időszakról, amikor börtönben ült, miután 1992-ben elítélték nemi erőszakért, és felfedte néhány híresség nevét, akik meglátogatták.

A híres bokszolót három évvel később szabadon engedték, és egészen 2005-ig folytatta bokszoló karrierjét. Egy közelmúltbeli interjúban Tyson elárulta, hogy akkor érdemelte ki a rabok tiszteletét, miután Tupac Shakur rapper meglátogatta őt a börtönben.

„Tisztelték Tupacot, amint belépett a szobába, tapsolni kezdtek az emberek. Amikor be voltam zárva, rengetegen meglátogattak. Sokan megfordultak nálam, BB King, James Brown, Whitney Houston, Florence Henderson, nem is tudok hirtelen többet megnevezni, annyian jöttek hozzám” – mondta Tyson a NORE-nek és DJ EFN-nek.

LAW & ORDER: SPECIAL VICTIMS UNIT — “Monster’s Legacy” Episode 1414 — Pictured: Mike Tyson as Reggie Rhodes — (Photo by: Michael Parmelee/NBCU Photo Bank/NBCUniversal via Getty Images via Getty Images)

Mindeközben a Hulu kiadott egy előzetest Tyson életrajzi filmjéhez, amely a legendás bokszoló életét mutatja be. A nyolc epizódból álló sorozat egyes részeit az Evander Holyfielddel 1997-es harcban történt incidensnek és a börtönben töltött idejének szentelik.

„Soha nem akartuk azt állítani, hogy Mike Tyson egy hős, vagy Mike Tyson egy gazember. Az volt a célunk, hogy egy nagyon bonyolult és ellentmondásos alakot mutassunk be, és megpróbáljunk belebújni azokba a helyzetekbe, amiért dicsérték és gyalázták. Az ehhez hasonló történetek reflektorfénybe és az árnyékból való kiemelése kulcsfontosságú. Azt akartuk, hogy az emberek lássák, ki az a Mike Tyson és engedjük, hogy a közönségünk döntse el, mit gondol és mit érez” – mondta Karin Gist showrunner az Entertainment Weeklynek.

Borítókép és fotók: Michael Parmelee/NBCU Photo Bank/NBCUniversal a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ