NEWARK, NEW JERSEY - MAY 06: A general view of the Octagon prior to the UFC 288 event at Prudential Center on May 06, 2023 in Newark, New Jersey. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Kínos vádaskodás: „Megpróbálsz minket fegyverként használni a UFC ellen, igaz?”

A dolgok kissé elmérgesedtek Joaquin Buckley és Ariel Helwani között a The MMA Hour hétfői epizódjában.

A UFC Atlantic City-ben Vicente Luque második menetben legyőzése után az “Új Mansa” megjelent Helwani műsorában, hogy megvitassa a nagy győzelmét és azt, hogy mi lehet a következő lépés.

Buckley eközben leszólta Helwanit, azzal vádolva a többszörös díjnyertes újságírót, hogy a kérdéseivel fegyverként használja a harcosokat a UFC ellen.

„Ön már régóta a szakmában van. Nyilvánvalóan tiszteled azt, amit csinálsz, és nagyon jól csinálod. Rengeteg tényt tudsz a UFC-ről és a különböző harcosokról, de személy szerint úgy érzem, hogy amikor a műsorodba jövünk, megpróbálsz minket fegyverként használni a UFC ellen, igaz? Használod a platformodat és megpróbálsz minket olyan témákról beszéltetni, amik bajba sodorhatnak minket.”

Helwani nem értett egyet Buckley kijelentésével, tisztelettudóan válaszolt:

„Őszintén szólva nem értek egyet. 2009 óta csinálom ezt a műsort. Azt hiszed, hogy rossz színben akarom feltüntetni a bunyósokat? Már 15 éve csinálom ezt a műsort, és a bunyósokat azért hívom meg, mert szeretem, tisztelem őket, és lehetőséget akarok adni nekik, hogy elmondhassák a történetüket. Tanulni akarok, és remélem, hogy más emberek is ezt teszik, amikor hallanak titeket. Nem próbálok semmit fegyverként használni. Az őrültség lenne, és elpazarolnám az életemet, ha bármi ilyesmit tennék.”

Helwani a továbbiakban konkrét példákat kért Buckley-tól. Ekkor Buckley azonnal közölte, hogy “végeztem”, és kilépett az interjúból, véget vetve a kínos incidensnek.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ