Vera kitalálta következő ellenfelét: „Ennek van most értelme”

A korábbi UFC harmatsúlyú bajnok Petr Yan nyitott arra, hogy legközelebb Marlon Vera ellen lépjen ketrecbe.

Vera a UFC 299-en a Sean O’Malley elleni egyoldalú vereségen van túl, ahol a tét a bajnoki öv volt.

A vereséget követően Vera egy Yan elleni meccsre hívta fel a figyelmet, mivel szerinte ennek lenne értelme, és remélte, hogy novemberben a Madison Square Gardenben sor kerülhet rá.

„Remélem, hogy novemberben megküzdhetek Yan ellen. Úgy érzem, hogy ez egy nagyszerű küzdelem lenne. Ennek van most értelme” – mondta Vera Ariel Helwani az MMA Hour című műsorában.

Bár Vera novemberre tervezi a Yan elleni meccset, az orosz komoly térdsérülést szenvedett nemrégiben, de úgy gondolja, hogy készen állhat addigra.

„Igen, készen fogok állni, pont időben. Egyetértek vele, legyen november. Elviszem egy vegyes harcművészeti iskolába. Október-november jó időszak számomra” – mondta Yan a SportsRU-nak.

Papíron valóban van értelme egy Marlon Vera és Petr Yan közötti mérkőzésnek, és miután mindketten akarják, sok szurkoló bízik benne, hogy ez megtörténik a novemberi MSG kártyán. Petr Yan térdsérülést szenvedett a Song Yadong elleni UFC 299-es győzelme során.

Yan elárulta, hogy az első menetben megsérült a térde, de végül a második és a harmadik menetet is megnyerte, így megszerezte a győzelmet.

„Tehát az MRI megerősítette az ACL-szakadást, a meniszkusz szakadást és az ágyéksérülést. A műtétet holnapra tervezik. Semmi sem fog megtörni, elhatároztam, hogy hamarosan erősebben térek vissza, mint valaha” – írta Yan az X-en.

Borítókép: chitoveraufc / Instagram

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ