Kovács Zoli a visszatérésről: „Megnézzük, mi sül ki belőle!”

A nagy sikerű 2023-as nemzetközi ökölvívó gála után idén ismét egy igazi presztízmérkőzéssel várja a kedves nézőket a Kanizsa Aréna április 6-án.

A Villtek Legends főmérkőzését a hazai ökölvívás két ikonja, Klasz Árpád és Káté Gyula vívja. Az előprogramban a hazai, nagykanizsai profi boxolóknak is szurkolhatunk, valamint egy magyar bajnoki övért is komoly összecsapás várható.

Régi ismerősként köszönthetik újra a ringben az ökölvívás szerelmesei Kovács Zoltánt. A 31 éves nyíregyházi, egykori többszörös profi magyar bajnok és WBO Európabajnok látványos visszatérésre készül Nagykanizsán. Budapesti ellenfele, Csereklye Attila 2015 óta profi, eddigi 10 győzelméből 8-at K.O.-val hozott, úgyhogy nem érkezik feltartott kézzel jóval rutinosabb ellenfelével szemben.

„Már maga az is egy hosszú sztori lenne, hogy miért hagytam abba az ökölvívást, de röviden annyi, hogy már nem tudtam elég időt szakítani rá. Most viszont visszatérek. Decemberben volt egy csapatváltásom, mostantól Molnár Bencével készülök, ez lesz az első közös mérkőzésünk. A visszatérés gondolata úgy jött, hogy Petrányi Zoli oldalán rengeteg storyt láttam, hogy Amerikába és több más nagy gálákra is kijutnak. Tetszett. Írtam neki, hogy ott azért én is szívesen bunyóznék még, természetesen, ha megfizetődik a befektetett energia. Felhívott, beszéltünk és most április hatodikán aktiválom magam Nagykanizsán. Megnézzük, mi sül ki belőle!” – foglalta össze röviden a történteket Zoli.

Kovács Zolit egy rendkívül tehetséges ökölvívóként ismertük meg, és ezt a magánéletében is folytatta, hiszen, azóta van egy fantasztikus felesége és egy gyönyörű családja (egy kisfiú és egy kislány), akik minden bizonnyal nagyon szurkolni fognak neki.

A rendezvény helye
Nagykanizsa, Kanizsa Aréna
A rendezvény ideje
2024.04.06. Szombat
Kapunyitás
17:00
A rendezvény kezdete
18:00

Borítókép: Villtek Legends

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
InterjúkÖkölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ