Látványos üzenet: Tyson Fury… az oroszlán éhes

Mahmoud Charr mindent megtesz annak érdekében, hogy megkapja a következő esélyt Tyson Fury WBC nehézsúlyú világbajnoki címéért.

A “The Gyspy King” tárgyalásokat folytatott arról, hogy december 3-án a cardiffi Principality Stadionban Anthony Joshua ellen lépjen ringbe, de a mérkőzés meghiúsult, és Fury most alternatív ellenfelet keres. Úgy tűnik, a tervek szerint a 34 éves bunyós még idén megvédi övét Charr vagy Derek Chisora ellen, akit korábban már kétszer is legyőzött Fury.

A hivatalos mérkőzés bejelentése a héten várható, de úgy tűnik, hogy az ellenfél nincs kőbe vésve, miután Charr legutóbbi közösségi média posztja arra irányult, hogy meggyőzze Furyt, hogy Chisora helyett vele küzdjön meg.

„Tyson Fury, ‘Az arab király’ megérkezett. Fogadd el a kihívást!” – írta Charr egy fehér oroszlán sétáltatása közben az Instagramon.

https://www.instagram.com/p/Cjf21SojqNu/?hl=hu

„A Fehér Oroszlán eljön az Egyesült Királyságba. Készen állok, hogy beverjem a pofádat. Ne beszélj túl sokat és írd alá a papírt. Megígérted az embereknek.” – a 38 éves bokszoló emellett ezt írta a videóhoz: „Tyson Fury … az oroszlán éhes, Angliába megyek és téged akarlak, te hosszú zsiráf… írd végre alá a szerződést és mutasd meg a világnak, hogy te vagy a cigánykirály és készen állsz az arab király elleni küzdelemre!”

A páros már korábban szóban megegyezett a mérkőzésről, sőt Charr azt állította, hogy szerződést kötött Fury promóterével, Frank Warrennel, ami lehetővé teszi számára, hogy Joe Joyce, Daniel Dubois vagy Fury ellen harcoljon. Sokak szemében Charr nem megfelelő ellenfél Fury számára.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ