(Photo by Steve Marcus/Getty Images)

„Nem ha, hanem mikor” – Wilder egyértelmű üzenete

A korábbi WBC nehézsúlyú világbajnok Deontay Wilder úgy véli, csak idő kérdése, hogy mikor csap össze Anthony Joshuával. A “Bronzbombázó” ezen a hétvégén tér vissza a ringbe, először azóta, hogy vereséget szenvedett Tyson Fury ellen.

Robert Helenius ellen lép ringbe, aki már olyan nevek ellen bizonyított, mint Adam Kownacki, Erkan Teper és Derek Chisora, de vereséget szenvedett Gerald Washington, Dillian Whyte és Johann Duhaupas ellen.

A 36 éves bunyós a visszatérő mérkőzése előtt azt állította, hogy egy sokat emlegetett összecsapásra közte és Joshua között biztosan sor kerül, mielőtt mindketten befejezik a pályafutásukat.

„Még mindig aktív vagyok, ahogy Joshua is. Az emberek mindig azt kérdezik tőlem, hogy ‘Mikor fogsz Joshua ellen bokszolni? Az lenne a legnagyobb küzdelem a világon. Szóval itt az nem az a kérdés, hogy ha, hanem mikor jön össze.”

Joshua jelenlegi keresi a saját útját, hogy újra bajnoki cím közelébe kerülhessen, miután kétszer is vereséget szenvedett Oleksandr Usyk ellen, aki jelenleg a WBO, a WBA és az IBF nehézsúlyú bajnoki címeit birtokolja. A Furyval folytatott “Britannia csatájáról” szóló tárgyalások nemrégiben meghiúsultak, és a “Cigánykirály” kijelentette, hogy nem szívesen kezdené újra a tárgyalásokat Joshuával a jövőben.

Így az egyetlen másik nagy meccs, ami Joshua számára kínálkozik, az Wilder. Hogy mikor kerül sor a két nehézsúlyú sztár összecsapására, még nem tudni, de inkább előbb, mint utóbb, mivel mindkét férfi kifogyott a nagynevű ellenfelekből.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ