„Leigazolhatjuk Brock Lesnart” – Khabib azt sugallja, hogy hatalmas szerződések várhatóak az Eagle FC-hez

Khabib Nurmagomedov nagy feltűnést kelt saját MMA-vállalkozásával, az Eagle Fighting Championship-szel. Korábban megvásárolta az orosz székhelyű Gorilla FC-t, és Eagle FC-nek nevezte el, hogy hasonlítson a becenevére. Amióta visszavonult a professzionális harcoktól, ‘The Eagle’ üzlete bővítésére összpontosított. Az Eagle FC-t a következő szintre emelte, és hamarosan meglesz az első eseménye, az Eagle FC 44 az USA-ban.

„Akár leigazolhatjuk Brock Lesnart is. Jelenleg jó helyzetben vagyunk. Nagy terveink vannak, ha Brock Lesnar akarja, és igent mond nekünk, akkor aláírjuk a szerződést.”

Korábban az Eagle FC leigazolta a korábbi félnehézsúlyú bajnokot, Rashad Evanst, majd nemrégiben bejelentették, hogy Kevin Lee multifight szerződést írt alá velük. Éppen ezért a rajongók még sok ilyen csodálatos aláírást várnak a promóciótól. Kétségtelen, hogy a UFC sztárja kihasználja népszerűségét, és a sport iránti szeretetét használja fel MMA-promóciójának növelésére. Hamarosan az Eagle FC a világ egyik jelentős MMA-promóciójává válik.

„Ez nem arról szól, hogy mekkorák leszünk. Szeretnénk egy kicsit más lenne, mint a többi szervezet. Néhány apróság másabb lesz, mint a többi promóciónál.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ