Lennox Lewis szerint Fury okosan tette, hogy „kibokszolta” magát

Tyson Fury örült, hogy a Derek Chisora elleni meccse addig tartott, amíg tartott, mert szerette volna megmozgatni magát. A „Cigánykirály” szombat este tíz menet alatt állította meg Chisorát.

„Szerettem volna néhány jó menetet, és ez a tíz szerintem elég volt ahhoz, hogy újévre egy nagy durranással kezdjek” – mondta Fury a talkSPORT-nak.

Egy másik brit nehézsúlyú és korábbi vitathatatlan világbajnok, Lennox Lewis egyetértett azzal, hogy a ringben eltöltött idő értékes volt Fury számára, mivel felkészülést jelentett az Usykkal való esetleges jövő évi összecsapásra.

„Ez egy nagyszerű küzdelem volt Tyson számára, Chisorának viszont kevésbé. Fury bármire képes lett volna. Ez egy nagyszerű küzdelem volt Tyson számára, és kiüthette volna Chisorát. Határozottan be akarta húzni a meneteket és dolgozni akart. Nagyon bölcs dolog volt tőle, hogy ezt felismerte. Észrevette, hogy fontos a munka és erre van most szüksége. A bíró jól döntött. Nehéz volt Chisora sarkának, de mindenképpen meg kellett volna állítaniuk a meccset a bíró előtt.”

Ezt követően Lewis elmondta a véleményét egy Fury vs Usyk összecsapásról.

„Nagyszerű meccs lesz. Usyk egy bajnok. Ott volt a meccsen és figyelt, érezte az energiát. Megpróbálja majd megtalálni a módját, hogy legyőzze Tyson Furyt. Ez nem lesz sétagalopp Fury számára. Usyk egy igazi bajnok, aki nagyon elkötelezett. Mindent belead az edzésébe és a győzni akarásába.”

Forrás: Julian Finney/Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ