Leon Edwards új szerződést követel

Leon Edwards „Rocky” magához ragadja a szót, miután hatalmas meglepetésre a UFC 278-on brutális fejrúgással letaszította a trónról Kamaru Usmant. A 31 esztendős bunyós tudja, hogy ki kell használnia ezt az időszakot.

Az első teendő? Egy olyan szerződés, amely tükrözi az értékét.

„Most azonnal új szerződésre van szükségem, kiérdemeltem. Általában a mérkőzéseket vesszük figyelembe a szerződés megtárgyalásakor. Amikor eljön az ideje, hogy elkezdjünk beszélni a meccsem időpontjáról, akkor elkezdünk tárgyalni egy új szerződésről, és onnan léphetünk tovább” – mondta Edwards a Mirror.co.uk-nak.

Mivel Usman és Edwards között az állás egyenlő, a promóció várhatóan már tervezi a harmadik mérkőzésüket. Edwards nemrég elárulta, hogy a bajnoki címmeccsükre 2023 márciusában vagy környékén kerül sor, valószínűleg az angliai Wembley Stadionban, Londonban.

A Wembley Stadion 90 000 néző befogadására alkalmas.

„Úgy gondolom, hogy a vegyes harcművészetek nagyon sokat fejlődtek az Egyesült Királyságban, és már nagyon vártak egy ilyen show-ra Európában. Most, hogy van egy világbajnokunk az Egyesült Királyságból, azt hiszem, ez a tökéletes alkalom, hogy az MMA tovább növekedjen a világnak ezen a részén.”

Edwards 350 000 dollárt keresett a UFC 278-as mérkőzésen elért sikeréért.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ