Lopez: Derrick Lewis jó felkészülés volt Ciryl számára, de Francis egy másik állat

Fernand Lopez tudja, hogy Ciryl Gane az eddigi legnagyobb kihívásával néz szembe , amikor Francis Ngannou ellen lép ketrecbe.

Lopez az egyik felelős, hogy Ngannou ilyen siekres lett, hiszen évekig az MMA Factory Paris edzője volt. Ahogy Ngannou feljutott a csúcsra, egy fiatal Gane követte a példáját, és most Lopeznek két tanítványa küzd a nehézsúly első helyéért a UFC 270-en. Bár Ngannou három éve megvált Lopeztől, ő nagyon jól tudja, milyen atléta is Ngannou.

„Francis intelligens. Cirly egy számítógép. Francis nagyon-nagyon erős, míg Cirly olyan erős, mint egy nehézsúlyú harcos” – mondta Lopez.

Francis Ngannou Reveals the Reason Why He Ignored Ciryl Gane Backstage,  Says It Was Because of Coach Fernand Lopez - Sportsmanor

Gane megnyerte az átmeneti nehézsúlyú címet Derrick Lewis ellen, de Lopez tudja, hogy Ngannou sokkal nagyobb fenyegetést jelent, mint Lewis.

„Határozottan jó felkészülés volt Lewis Cirly számára, de ez nem jelent semmit. Francis Ngannou egy másik állat, gyorsabban mozog, és erős. A súlycsoportjához képest nagyon fürge, az emberek alábecsülik. Cirly azonban még gyorsabb. Amikor Ciryl Gane harcolt Derrick Lewisszal, volt néhány alkalom, amikor Derrick Lewis rohant, hogy megpróbálja őt meglepni. De az atletikussága miatt, hogy Ciryl Gane gyorsabban tud futni, végül megúszta. Ha ez Francis lett volna, egy kicsit gyorsabban zárta volna be a rést.  Soha nem tudhatod, mi fog történni. Érdekes egy küzdelem lesz.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ