Benavidez: Ha Canelo nem fog megküzdeni velem, adja le a címét

David Benavidez Jr. számára mindez csak üzlet, nincs benne semmi személyes, hiszen továbbra is szívesen harcolna Canelo Alvarez ellen.

A kemény ütőerejű harcos jelenleg a WBC első helyén áll, és már egy ideje hajtogatja, hogy Alvarezre fáj a foga. A 25 éves phoenix-i játékos megpróbálta visszaszerezni pozícióját a divízióban, miután kétszer is elveszítette a WBC-bajnoki címet a ringen kívüli botlásai miatt. Egy nemrégiben készült interjúban azonban Eddy Reynoso, Alvarez menedzsere és trénere visszautasította Benavidez előretörését, bírálva állítólag fakó önéletrajzát, és azt, hogy Alvareznek semmi motivációja nem lenne erre a mérkőzésre.

„Elkeserítő azt hallani, hogy nem harcoltam senki nagy ellenfél ellen, és egy senki vagyok. Sok mindent lehet mondani, de haladok előre a súlycsoportomban. Megvertem azokat, akiket meg kellett vernem… az emberek szeretnek látni, miért ne akarnának velem küzdeni? Úgy érzem ez érdekelne sok mindenkit. Mondhatnak rám sok mindent, de a nap végén mindig megnyerem a küzdelmeimet. Továbbra is az első helyen állok a ranglistán, és az emberek ezt a küzdelmet várják el tőlem, én pedig meg akarom adni nekik” – mondta Benevidez.

Benavidez kétségbeesetten szeretné visszaszerezni WBC övét. Először azért veszítette el, mert pozitív lett a kokaintesztje, majd ismét elvesztette, mert nem hozta a súlyát, amikor 2020-ban Roamer Angulóval vívott csatát. Ha Canelo valóban nem akar vele harcolni, Benavidez úgy gondolja, hogy a mexikói szupersztárnak le kell adnia az övét.

„A súlycsoportban meg kell küzdenie az első helyezettel. Amikor megüresedett a cím, akkor az elsővel harcolt Yildrim ellen. Most én vagyok a soros, ha nem így lesz, adja le a címét. Ugrálhat a súlycsoportok között, bármit megtehet. Az emberek azt mondják válogat, én viszont nem megyek sehova. A fő hangsúly a címeken van. Ettől függetlenül semmit sem veszek el Canelótól. Ő a legjobb jelenleg, éppen ezért is harcolnék vele szívesen. Úgy érzem, még nem találkozott hozzám hasonló ellenféllel. Gyors, erős, fiatal vagyok és a testütéseim életveszélyesek. Le tudnám győzni Canelót. Csak lehetőséget kell kapjak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ