Luis Ortiz: ki fogom ütni Andy Ruizt

Andy Ruiz Jr. 10 éves fia, AJ odasétált Ortiz mögé, és megkínálta a kubai nehézsúlyú bokszolót egy sütivel az egyik közelei dobozos ebédből.

„Szerintem jó lenne” – mondta AJ, akit hivatalosan Andy Ruiz III-nak hívnak. Ortiz hatalmas vigyorral fogadta a kissrácot, és köszönetet mondott AJ-nek, adott neki egy ökölpacsit, majd nekiadta a pulóverét. „Ha nagyobb lesz, hordhatja” – viccelődött Ortiz.

Miután Ortiz aláírta a pulóvert, szembeszállt AJ apjával, és megígérte, hogy legyőzi az egykori nehézsúlyú bajnokot, hogy közelebb kerülhessen ő is a bajnoki címhez.

„Hálás vagyok, hogy megkaphattam ezt a lehetőséget, és a legmagasabb szinten harcolhatok. Hálás vagyok Andy-nek, hogy vállalta ezt a küzdelmet, és nagyon várom. Jelenleg a legjobb Andy Ruiz ellen készülök. Tudjuk, hogy ő nem akármilyen harcos. Ő egy korábbi világbajnok, és ez nem a szerencsének köszönhető. Készen állok a harcra, nyerjen a legjobb” – mondta Ortiz Herman Caicedo tréner fordításán keresztül.

A 43 éves Ortiz kétszer is közel állt ahhoz, hogy a legjobb legyen, de mindkétszer kikapott Deontay Wildertől. A Miamiban élő harcos más eredményben reménykedik a nála 10 évvel fiatalabb Ruiz ellen.

„Nagyon izgatott vagyok. A rajongók két olyan harcost fognak látni, akik szeretnek csatázni, és szeretnek keményeket ütni. Ez egy valóra vált álom, és nem fogunk csalódást okozni a rajongóknak szeptember 4-én. Nem hiszem, hogy bármi előnyöm származna abból, hogy aktívabb voltam, mint Andy. Hiszek a kemény munkában, erre koncentrálok nap, mint nap. Ez a küzdelem kiütéssel fog végződni. Biztos vagyok benne, hogy Andy is így gondolja. Ez a harc nem fog 12 menetig tartani.”

Borítókép és fotók: boxingscene

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ