Luke Rockhold: a szabadságomat kértem

Rockhold hétfőn a “The MMA Hour” című műsorban jelentette be, hogy nemrég kérte, hogy engedjék el a UFC szerződéséből, melyből még több mint egy mérkőzés volt hátra, és a UFC gazdasági vezetője, Hunter Campbell eleget tett ennek.

„Tettem a dolgomat ebben a sportban, legalábbis Hunter Campbellel mindig barátságos voltam. Én és Dana White nem mindig értettünk egyet, és voltak nézeteltéréseink, volt néhány sérülésem, de csak tettem folyamatosan a dolgom. Kértem a felmentésemet. Szabadságot kértem, hogy máshol is csinálhassak dolgokat. És ezt meg is kaptam. Hunter teljesítette a kívánságomat, hogy szabadon harcolhassak máshol. Rengeteg különböző lehetőség van. Láttad, hogy Nate Diaz és Francis (Ngannou) mit csinál. Érdekes, innovatív cégek jönnek létre.”

Ami a következő lépéseit illeti, a 38 éves harcos elmondta, hogy minden lehetőséget felmér. Rockhold dicsérte a PFL vezérigazgatóját, Peter Murray-t, mondván, hogy okos fickó, de megjegyezte, hogy a Bellator elnöke, Scott Coker jó barátja, ami még a Strikeforce-os múltjukra nyúlik vissza. Hangot adott izgatottságának a ONE Championship miatt, és még a boksz világáról is elismerően beszélt.

Rockhold legutóbb augusztusban, a UFC 278-on lépett ketrecbe, ahol egyhangú pontozással kikapott Paulo Costától. Ez volt a visszatérése a versenyzéshez több mint három év után, és Rockhold utólag jelezte, hogy végleg befejezi. Azóta azonban utalt rá, hogy visszatér. Rockhold azonban elmondta, hogy a UFC már nem izgatja, és úgy gondolja, hogy tovább kell lépnie, hogy visszanyerje a benne rejlő tüzet.

Rockhold 6-5-ös oktagoni mérleggel fejezi be UFC-s pályafutását. Nevezetes győzelmei közé tartozik a Chris Weidman, Lyoto Machida, Michael Bisping és Ronaldo Souza elleni győzelmei.

Borítókép: Alejandro Salazar/PxImages/Icon Sportswire a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ