Vadim Nemkov nem hagyja el egyhamar a Bellatort

Hétfőn a Bellator bejelentette, hogy meghosszabbították a regnáló félnehézsúlyú bajnok, Vadim Nemkov szerződését. Konkrét feltételeket nem hoztak nyilvánosságra azon kívül, hogy egy “többéves, több mérkőzésre szóló” kontraktusról van szó.

„Vadim Nemkov egy olyan sportoló, akivel szerettük volna bebiztosítani, hogy a belátható jövőben is a Bellator névsorában legyen. Ő egy hatalmas tehetsége az egyik olyan divíziónak, amelyet a legerősebbnek érzünk az egész vegyes harcművészetben. A félnehézsúlyú bajnokságunk megmutatta, hogy a világ legjobb tehetségei nálunk vannak, és büszkék vagyunk arra, hogy egy ilyen kiváló harcost tudtunk megtartani. Alig várom, hogy 2023-ban és azon túl is izgalmas mérkőzéseken láthassam Vadimot” – mondta Scott Coker, a Bellator elnöke egy nyilatkozatban.

A 30 éves Nemkov a 2017 augusztusi debütálása óta a Bellator egyik legjobbja. Nemkov a tervek szerint a következő hónapban Yoel Romero ellen védte volna meg a címét a Bellator 290-en, de a mérkőzést törölték, miután Nemkov kénytelen volt visszalépni. A párharcot várhatóan még idén átütemezik.

Borítókép: Bellator.com

Kategóriák
Bellator

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ