Makhachev Chandlernek: kérlek, fogd be a szád

Valahogy úgy, ahogy The Rock mondaná, Islam Makhachev szeretné, ha Michael Chandler tudná a szerepét és befogná a száját.

Makhachev ezt hétfőn világossá tette, amikor Chandler kritikájára reagált a Twitteren. Az MMA Fightingnak adott interjújában Chandler megjegyzéseket tett Makhachev mérlegére.

„Nem igazán küzdött még senki nagy névvel. Ez az igazság” – mondta Chandler.

Makhachev a UFC 280-on Charles Oliveira ellen fog megküzdeni a megüresedett könnyűsúlyú címért, a rangsorolatlan Bobby Green elleni TKO győzelmének köszönhetően, miután Beneil Dariush visszalépett a tavaly februárban tervezett összecsapástól. Ezt megelőzően Makhachev legnagyobb győzelmét Dan Hooker ellen aratta, aki az utóbbi öt meccséből négyet elveszített.

Ennek ellenére Makhachev 10 mérkőzéses győzelmi sorozatban van, amely 2016 szeptemberéig nyúlik vissza, és úgy véli, hogy jogosan kap címmeccset a következő hónapban Abu Dhabiban. Így Chandler szavai után Makhachev visszavágott.

„Haha… Két győzelmed van mindössze a UFC-ben Hooker ellen, és Tony ellen, akinek már 5 veresége van zsinórban” – tweetelte Makhachev hozzátéve, hogy Chandler fogja be és tudja, hol a helye.

Chandler, a korábbi Bellator könnyűsúlyú bajnok 2-2-re áll, mióta a UFC-hez csatlakozott. Hooke és Tony Ferguson ellen tudott nyern. A Hooker elleni TKO győzelmét követően Chandler Oliveira ellen kapott egy esélyt a megüresedett címért, és az első menet megnyerése után a másodikban TKO-val kikapott. Chandler másik UFC-s veresége a 2021-ben Justin Gaethje ellen volt, aki egyhangú pontozással nyert ellene.

Ha Makhachev megszerzi a bajnoki övet a UFC 280-on, Chandler pedig novemberben a UFC 281-en legyőzi Dustin Poirier-t, akkor akár egy címmérkőzés is kialakulhat kettőjük között.

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ