UFC 294: Makhachev v Volkanovski 2
ABU DHABI, UNITED ARAB EMIRATES - OCTOBER 21: Islam Makhachev of Russia reacts after his knockout victory against Alexander Volkanovski of Australia in the UFC lightweight championship fight during the UFC 294 event at Etihad Arena on October 21, 2023 in Abu Dhabi, United Arab Emirates. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Makhachev figyelmeztetést küld ellenfeleinek: „Egyikük sem kapja meg az övet, amíg én itt vagyok”

A vitathatatlan könnyűsúlyú bajnokot, Islam Makhachevet egy sor potenciális címvédéssel hozták összefüggésbe olyanok ellen, mint Dustin Poirier, Justin Gaethje, valamint korábbi ellenfelei, Charles Oliveira és Arman Tsarukyan ellen a ketrecbe való visszatérése során, azonban azt állítja, amíg ő könnyűsúlyban harcol, egyikük sem fogja megkaparintani az övet.

Makhachev, a jelenlegi könnyűsúlyú bajnok másodjára is megvédte a címét a pehelysúlyú király, Alexander Volkanovski ellen a páros bajnoki visszavágóján Abu Dhabiban, az Egyesült Arab Emírségekben.

Az októberi címvédése óta Makhachevet többször is kihívták. A korábbi ellenfele, Tsarukyan célkeresztjébe is bekerült, miután legutóbb a UFC Austin után az örmény, aki jelenleg a könnyűsúly negyedik helyezettje, első menetben legyőzte Beneil Dariush-t.

Ami azonban az American Kickboxing Academy alapemberét illeti, senki más nem nyúlhat a bajnoki övéhez, amíg ő a könnyűsúlyú limitben versenyez.

„Arman (Tsarukyan), Dustin (Poirier), Justin (Gaethje), Charles (Oliveira) ők mind jók” – posztolta Islam Makhachev a hivatalos X-fiókján. “Ők a TOP 5 a világon, de egyikük sem fogja megszerezni az övet, amíg én itt vagyok. Ennyi!”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ