Masvidal “fenyegeti” a UFC-t: Kérem azt a pénzt, amit megérdemlek

Jorge Masvidal március 5-én Colby Covingtonnal mérkőzik meg a UFC 272-n, hogy egyszer s mindenkorra eldöntse, ki az igazi Miami király, de valamiért Las Vegasban lesz a küzdelem.

A közelmúltban az MMA Junkie-nak adott interjújában Masvidal megerősítette, hogy egy napon abban reménykedik, hogy szülővárosa szurkolói előtt harcolhat, de addig erről szó sem lehet, amíg a UFC nem fizeti őt meg annyira, amennyire megérdemli.

„Fogalmam sincs mikor fogok harcolni Miamiban. Ennek ára van. A UFC azt akarja, hogy vigyem el a show-t Miamiba. Soha nem tudták eladni a teljes arénát ott, és van egy lovuk, akiről azt hiszik, vele sikerülhet, ez vagyok én. De ha nem adják meg azt a pénzt, amit megérdemlik, akkor ne számítsanak rám. Szeretném megcsinálni. Szeretnék Miamiban harcolni, de nem hagyhatom, hogy ezt kihasználják. Beszélgettünk már erről, de az ajánlatuk aprópénz volt. Ki akarnak használni. Az álláspontom egyszerű: Add meg, amit megérdemlek, és bármit megteszek.”

Eddig úgy tűnt, Masvidal tökéletesen elégedett jelenlegi szerződésével, de szerinte van még min javítani, különösen, ha a UFC abban reménykedik, hogy segít nekik eladni egy show-t Miamiban.

„Amikor látni fogtok harcolni Miamiban, az azt jelenti, hogy a dolgok rendben vannak.”

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ