Whittaker megnevezte következő lehetséges ellenfelét

Robert Whittaker továbbra is az UFC bajnoki cím megszerzésére törekszik, miután a hónap elején ismét alulmaradt Israel Adesanya ellen egyhangú pontozással.

Whittaker nem akar sokáig bánkódni az újabb elszalasztott lehetőségen, készen áll, hogy újra felkapaszkodjon a bajnoki címmérkőzés lehetőségéig. Az ausztrál harcos úgy véli, Marvin Vettori lesz az az ember, akivel nagy valószínűséggel legközelebb szembe kell néznie, amit júliusban vagy augusztusban tud elképzelni.

„Azt hiszem, Adesanya legközelebb Cannonier ellen fog harcolni, így én is keresek valakit a súlycsoportban. Nem tudom, hány ember maradt. Vettori? Igen, úgy gondolom, ő lehet a következő, akivel szembe nézhetek. Most élvezem a szünetet, aztán visszamegyek az edzőterembe, valszínűleg júliusra vagy augusztusra készen is állok majd. Ez így jó lehet, mert akkor év végén még be tudok vállalni egy harmadik meccset is.”

Vettori egy másik magasan rangsorolt harcos, aki már kétszer kapott ki a bajnoktól. Azonban továbbra is fenyegetést jelent Adesanya uralmára, miután októberben nagy győzelmet aratott Paulo Costa ellen. Egy újabb nagy siker Whittaker ellen elég lehet ahhoz, hogy megszerezze harmadjára is a lehetőséget Israel ellen a bajnoki övért.

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ