Mayweather: az igazi bokszolói karrieremnek vége. Visszavonultam

Floyd Mayweather tisztában van azzal, hogy vége a profi bokszkarrierjének. Mayweather utolsó mérkőzése 2017. július 26-án volt Conor McGregor ellen, az amerikai kezét emelték a végén a magasba, így 50 győzelemmel, 27 kiütéssel zárta profi pályafutását, nem volt döntetlenje, sem veresége.

Azóta “Money” a bemutató mérkőzések lebonyolításának szentelte magát, amelyeken nagyon jól szerepelt, de nyilván nem találkozott veszélyes ellenféllel.

„A karrierem az igazi bokszban véget ért. Visszavonultam. Továbbra is okos befektetéseket csinálok, kapcsolatot teremtek a megfelelő emberekkel és generációs vagyont építek. Ez a fontos számomra, és ezt akarom folytatni. Már alig várjuk, hogy februárban a brit rajongók előtt harcoljunk, mert soha nem volt lehetőségem idejönni, amikor profi voltam. Remélem, hogy létrejön és februárban egy bemutatómérkőzés keretein belül fellépek. 1987-ben volt az első igazi bokszmeccsem. Nagyszerű profi voltam, a csúcson, én voltam a legnagyobb bunyós, és minden rekordot megdöntöttem” – mondta Floyd a The Sunday Telegraphnak.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ