Mayweather táncolva és gúnyolódva nyert a bemutató mérkőzésen

Floyd Mayweather a hatodik menetben megállította Deji-t a bizarr, de szórakoztató bemutató mérkőzésükön vasárnap este Dubaiban.

Az 50-0-ra álló legenda a YouTuberből lett bokszolóval úgy bánt el, ahogyan azt várta, táncolva és gúnyolódva jutott el a győzelemig. A mérkőzés úgy kezdődött, hogy Mayweather leengedte a kezét és gúnyosan, flegmán ütögetett. Deji fenntartott védelemmel próbálta komolyan venni a dolgokat, és elnyelte Floyd testütéseit, miközben érthető módon nehezen tudta bevinni a saját ütéseit.

A menetek között Mayweather táncolt, és elvállalta a ringkártyás lány munkáját. A gúnyolódás a második menetben is folytatódott, miközben Mayweather a ringben ugrándozott, és kedvére landoltak az ütések. A menetek között aztán átsétált Deji sarkába, és ott pihent a YouTuber edzője mellett.

A negyedik menetben Mayweather komolyabban, felemelt védekezéssel küzdött, és ütötte ellenfelét. Kenny Bayless bíró közel állt ahhoz, hogy közbelépjen és megállítsa, de a YouTuber a menet végéig bírta.

Amikor az ötödik menet elkezdődött, Mayweather beszélgetésbe kezdett Dejivel, de nem kapott választ, mivel a brit komolyan fáradtnak tűnt. Testütésekkel püfölte a britet, majd a hatodik menetben leütötte, és ezzel kikényszerítette, hogy véget érjen a meccsük.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ