Dan Hooker: eleget tettem ahhoz, hogy kiérdemeljem a helyem

A UFC könnyűsúlyú versenyzője a UFC 284-et célozza meg, amely február 11-én lesz az ausztráliai Perth-ben, hogy újra harcoljon. A UFC-hez intézett kérés azután érkezett, hogy a szombati UFC 281-en TKO győzelmet aratott Claudio Puelles felett.

„Úgy érzem, hogy megérdemlem, hogy részt vegyek azon a gálán. Úgy érzem, eleget tettem ahhoz, hogy kiérdemeljem a lehetőséget. Bárkivel megküzdök, aki vállalja ellenem a harcot. Jó lesz edzőpartneremmel, Alexander Volkanovski-val edzeni arra a napra, arra a kártyára. Szóval bárki jöhet” – mondta Hooker a riportereknek.

Hooker nem kíván senkit sem kihívni, őt elsősorban csak az érdekli, hogy otthonához közel küzdhessen.

„Abszolút bárkivel megküzdök, ahogy az egész karrierem során. A legjobbakkal akarok bunyózni.”

Ami a szombati visszatérését illeti, a Puelles elleni győzelem fontos volt. Hooker két meccs óta nem nyert, és az elmúlt öt meccsén 1-4 volt a mérlege. Ezzel a győzelemmel visszatért a helyes útra.

„Ez egy különleges győzelem volt számomra. Nyilvánvalóan bizonyítani szerettem volna mindenkinek, de azért volt különleges számomra, mert mindent természetesnek vettem. Magától értetődőnek vettem, hogy minden nap elmentem az edzőterembe. Alapvetőnek vettem, hogy az edzőtársaim és a világ legjobb edzői vesznek körül. Úgy érzem, mindenki, akivel beszéltem, átérezte, mennyire szeretem ezt az edzőtábort. Minden másodpercét imádtam. … Ezért láthattad, hogy mennyire jól éreztem magam a ketrecben. Veszélyes ember vagyok, ha boldog vagyok.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ