„McGregor bajnoki korszaka véget ért”

Chael Sonnen szerint Conor McGregornak meg kell barátkoznia a gondolattal, hogy már nem kerül többet bajnoki cím a derekára.

McGregor, aki jelenleg gyógyulófélben van a Dustin Poirier elleni 2021. júliusi TKO vereség során elszenvedett lábtöréséből, hamarosan visszatérhet. Az akkori könnyűsúlyú bajnok Charles Oliveira és az akkori váltósúlyú bajnok Kamaru Usman is szemet vetett rá.

A korábbi UFC kettős bajnok az elmúlt négy mérkőzésén 1-3-ra áll, de még mindig olyan nevek akarnak vele harcolni, mint Oliveira, aki az október 22-i UFC 280 főmérkőzésén a megüresedett könnyűsúlyú bajnoki címért küzd meg Islam Makhachevvel. Sonnen azonban úgy gondolja, hogy McGregor bajnoki ideje lejárt.

„Conor McGregor bajnoki futása véget ért. Ez lehet, hogy gonosz, de igaz. Conor ezt azért nem jelenti ki, mert még ő sincs tisztában vele” – mondta Sonnen a YouTube-csatornáján.

https://www.instagram.com/p/Ch3Tn2IIx6G/?hl=hu

Sonnen példaként Rafael dos Anjost hozta fel, aki nemrég azt mondta, hogy az utolsó címvédésén van túl, és a továbbiakban veteránokkal akar összecsapni. Bár Sonnen szerint McGregor nem fogja visszahódítani az aranyat, mégis arra számít, hogy továbbra is címmérkőzéseken fog harcolni, és rekordokat fog megdönteni a teltházas mérkőzéseivel.

„Én azt mondom, hogy Conor McGregor bajnoki ideje lejárt, de rekordokat még megdönthet. Még mindig imádják, és látni akarják őt harcolni, bármilyen stadiont megtölt. A reflektorfényben töltött ideje és a főmérkőzések korszaka még nem ért véget számára, egyáltalán nem.”

Borítókép és fotók: Edward Berthelot/GC Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ