Merab Dvalishvili vs. Petr Yan lesz a UFC Fight Night 221 főmérkőzése

A feltörekvő grúz harcos, Merab Dvalishvili a korábbi UFC-bajnok Petr Yan ellen fog megmérkőzni egy ötmenetre kiírt találkozón a UFC Fight Night 221 főmérkőzésén. Az eseményre március 11-én kerül sor a Las Vegas-i The Theater at Virgin Hotelsben.

Két, a megcélzott foglalásról tudó személy, köztük Dvalishvili menedzsere, Oren Hodak nemrég megerősítette a mérkőzést az MMA Junkie-nak. A Las Vegas Review Journal számolt be először a mérkőzésről kedden. A szóbeli megállapodások megvannak, bár a mérkőzésre vonatkozó szerződéseket még nem írták alá.

Dvalishvili nyolc mérkőzéses győzelmi szériával vág neki a kihívásnak. Legutóbb augusztusban harcolt, amikor a UFC 278-on egyhangú pontozással nyert Jose Aldo ellen. Dvalishvili, aki a UFC ranglistájának felsőbb osztályában feltörekvő versenyző, nyilvánosan kijelentette, hogy nem fog csapattársa és a bajnok, Aljamain Sterling ellen harcolni.

Yan megpróbál visszatérni a helyes útra, miután két szoros mérkőzésen is kikapott Sterlingtől és nemrég Sean O’Malleytől. Yan többek között Aldo, Cory Sandhagen, Urijah Faber és Magomed Magomedov ellen aratott győzelmet.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ