Michael Chandler: én vagyok a következő a sorban

Michael Chandler úgy gondolja, hogy nincs túl messze egy újabb UFC címmeccstől. A korábbi Bellator bajnok és UFC könnyűsúlyú top kihívó úgy véli, ha minden jól megy a következő mérkőzésén, akkor a közeljövőben ismét harcba szállhat a UFC övért.

Chandler november 12-én a New York-i Madison Square Gardenben megrendezésre kerülő UFC 281-en lép ringbe Dustin Poirier ellen. Győzelme esetén Chandler kétmeccses győzelmi szériában lenne azután, hogy 2021-ben vereséget szenvedett Justin Gaethje ellen.

„Még mindig azt tartom szem előtt, hogy világbajnok legyek. Azt hiszem, ha november 12-én legyőzőm Dustint, akkor én leszek a következő a sorban. Jövőre akármikor is legyen az, megküdök Islammal vagy Oliveirával és világbajnok leszek” – mondta Chandler a The MMA Hour című műsorban.

https://www.instagram.com/p/Cih5-51AIaf/?hl=hu

A UFC könnyűsúlyú öve októberben lesz terítéken, amikor Charles Oliveira az Abu Dhabiban megrendezésre kerülő UFC 280 főmérkőzésén Islam Makhachevvel találkozik.

„Szerintem Charles nyeri meg ezt a meccset. Szerintem őrültség, hogy Islam a favorit. Eltekintve attól, hogy Charles Oliveira nem hozta legutóbb a súlyát, ami nem volt profi hozzáállás. De szerintem ezt még ő is elismeri, ez nem jellemző rá. De ettől eltekintve nagyon-nagyon jól nézett ki, és nagyon jól harcolt. Charles Oliveira önbizalma az elmúlt években megnőtt. Korábban nem tudott stabil teljesítményt nyújtani, de ez mostanra megváltozott, ő a bajnokunk. Technikailag nem bajnok, de mindenki szemében igazság szerint az. Szerintem simán legyőzi Islamot.”

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ