Michael Page UFC Fight Night: Craig v Muniz
LONDON, ENGLAND - JULY 22: MMA fighter Michael Page is seen in attendance during the UFC Fight Night at The O2 Arena on July 22, 2023 in London, England. (Photo by Chris Unger/Zuffa LLC via Getty Images)

Michael „Venom” Page elfogadja az „idegesítő” srác kihívását

Ha ezzel megkapja az Ian Machado Garry elleni mérkőzést, akkor a váltósúlyú kedvenc Michael ‘Venom’ Page ketrecbe lép.

Miután nem sikerült rávenni Colby Covingtont egy június 29-i UFC 303-as mérkőzésre, Garry a Bellator MMA egykori sztárjával való potenciális összecsapás felé fordította figyelmét. A Sky Sportsnak nyilatkozva Page megerősítette, hogy szóban elfogadta a mérkőzést.

Page azonban világossá tette, hogy egyelőre még nem készültek szerződések. Ennek ellenére a „Venom” több mint kész aláírni a kipontozott vonalat.

„Már a jövő héten megküzdenék Iannel. Ha le kell fogynom x súlyt ahhoz a meccshez, akkor a jövő héten megteszem. Ez nem probléma… Igazából még sosem találkoztam vele, de sosem szeretek túl sokat ítélkezni a távolból. De inspirál, hogy formába hozzam magam, mert van egy idegesítő kisugárzása” – mondta Page.

Amióta bejelentették, hogy Conor McGregor visszatér a UFC 303-on, Garry kétségbeesetten vágyott arra, hogy felkerüljön a kártyára, hogy megossza a reflektorfényt hősével.

Bármennyire is örülne a „Venom” a lehetőségnek, hogy Garrynek egy szelet alázatos pitét szolgáljon fel az MMA legnagyobb színpadán, végső soron mindegy, hogy ki lép be vele a ketrecbe, amíg egy lépéssel közelebb kerül a bajnoki cím megszerzéséhez.

„Nem számít, hogy ezzel vagy egy másik balfácánnal küzdök. Akárhogy is, szeretnék előre menni. Vissza akarok kerülni a bajnoki címért folyó küzdelembe.”

Az MVP márciusban a UFC 299-en debütált a promócióban, ahol győzelmet aratott Kevin Holland felett. A győzelem azonnal a váltósúlyú top 15-be repítette Page-t, a 13. helyet foglalja el – hat hellyel Garry mögött a 7. helyen.

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ