Mike Perry nagy meccseket akar: jöhet Nate Diaz?

Mike Perrynek úgy tűnik, tetszik az ötlet, hogy a BKFC keretein belül Nate Diaz ellen küzdjön. Mivel Diaz már szabadügynök, miután múlt szombaton a UFC 279-en legyőzte Tony Fergusont, a Bare Knuckle Fighting Championship elnöke, David Feldman máris szemet vetett a stocktoni, kaliforniai szupersztárra, és a Diaz vs. Perry meccset “a rajongók álomharcának” nevezte.

Diaz megemlítette a UFC-s visszatérés lehetőségét, de addig nem, amíg nem kísérletezik más szervezeteknél. Lehet, hogy az egyik ilyen a BKFC lesz számára?

„Most jött el az én időm, hogy zajt csapjak. Nincsenek kifogásaim, így a legjobb ellenfeleket akarom, amik a rajongókat érdekelhetik. Hullámokat akarok kavarni. Egész életemben bunyóztam és mindig is fogok, bármi is történje” – mondta Perry.

Perry 2-0-ra áll, mióta csatlakozott a BKFC-hez. Legyőzte az “Ultimate Fighter” 16. és 25. évadában szereplő Julian Lane-t, majd augusztusban Londonban megosztott pontozással nyert a korábbi Bellator címvédő Michael Page ellen.

Diaz nem pontosította, hogy mit szeretne legközelebb, miután kiharcolta a UFC-től való szabadulását, de a ring mellett kért helyet a Jake Paul és Anderson Silva október 29-i bokszmeccsére. Paul többször is érdeklődött Diaz iránt, és a Silva elleni mérkőzés után teljesülhet a kívánsága.

Borítókép és fotók: Chris Unger/Zuffa LLC

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
Egyéb

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ