Conor McGregort idén még egyszer sem tesztelte az USADA

Conor McGregort 2021 harmadik negyedéve óta nem tesztelte az Egyesült Államok Doppingellenes Ügynöksége. Az ír, aki utoljára tavaly júliusban, Dustin Poirier ellen harcolt, a lábtöréséből lábadozik.

Eközben McGregor továbbra is edz, emellett például Jake Gyllenhaal oldalán forgatja a Road House című film remake-jét. Tervezi a visszatérést, és menedzsere szerint ez 2023 első negyedévében lesz, de az USADA által végzett tesztelés hiánya zavaró.

Általában az inaktív vagy hosszú kihagyáson lévő bunyósokat még mindig elég rendszeresen tesztelik, de az ügynökség által online közzétett információk szerint McGregort idén egyáltalán nem tesztelték. A beszámolók szerint az USADA megerősítette, hogy az adataik pontosak és naprakészek. McGregor 2021-ben rendszeresen volt drogtesztelve. Az év első felében nem kevesebb, mint 10 teszten esett át, majd a harmadik negyedévben volt egy, azóta pedig egy sem.

A Sportsmail választ vár a UFC-től arra vonatkozóan, hogy McGregor továbbra is részt vesz-e az USADA tesztelési programjában. Összehasonlításképpen Jon Jones 2020 óta nem küzdött, és azóta háromszor tesztelték.

McGregort a UFC-hez való szerződése óta minden évben több mint ötször tesztelték, kivéve 2022-ben. Semmilyen jel nem utal arra, hogy a 2021 harmadik negyedéve óta McGregorral szemben végzett USADA-tesztek hiánya azt jelentené, hogy a UFC által tiltott anyagokat szed.

Borítókép és fotók: Brian Lawless/PA Images a Getty Images

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 20 000 Ft értékű bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ