„Mit tud ő” – Dana White reagál Makhachev kritikájára

Dana White elhallgatta a UFC 284 rossz promóciójával kapcsolatos aggodalmakat, azt állítva, hogy az esemény PPV-rekordot fog dönteni és bekerül a sportág történelmébe.

A UFC elnöke nemrégiben válaszolt Islam Makhachev aggodalmaira, aki a szombat esti UFC 284-en a pehelysúly királya, Alexander Volkanovski ellen védi meg könnyűsúlyú címét. Khabib Nurmagomedov pártfogoltja nemrég felvetette, hogy többet is lehetett volna tenni a mérkőzés marketingjéért. A UFC főnöke úgy véli, hogy Makhachev megjegyzéseit kiragadták a szövegkörnyezetből, de mégis reagált a harcosai nyilvánvaló aggodalmaira, hogy a UFC 284-et alulpromózták.

„Beszéltem Islammal. Először is, ki készített vele interjút? Ki fordított neki? Úgy értem, a fickó beszél oroszul? Szerintem ki lett ragadva a szövegkörnyezetből ezt a mondat. Először is, ő Dagesztánban él. Mit tud arról, hogy mi folyik a küzdelem promóciója érdekében? Nem tud semmit. Ez mindne idők öt legnagyobb meccse között lesz. Az eseményre minden jegy elkelt, igaz? Ha Perthben jegyet akartál volna kapni, akkor sem tudtál volna jegyet szerezni” – mondta Dana White a Jim Rome-nak adott interjúban.

White a továbbiakban kifejtette, hogy a Makhachev vs Volkanovski mérkőzés az ausztrál történelem legjobban megvásárolt pay-per-view mérkőzése lesz, mielőtt kifejezte meggyőződését, hogy megdönti a jelenleg a UFC szupersztár Conor McGregor által tartott rekordot.

„Valószínűleg meg fogja dönteni a rekordot. Szóval azt mondani, hogy a meccset nem reklámozták, ez egyszerűen nevetséges.”

White rengeteg kritikát kapott a múlt héten, amikor a közösségi médiában elterjedt egy videó, amelyen elfelejtette Makhachev nevét, miközben a UFC 284-ről beszélt. Az 53 éves elnök idén eddig kissé szétszórt volt, mivel az ellentmondásos pofonbunyós ligáját népszerűsítette, és foglalkoznia kellett azzal is, hogy szilveszterkor lencsevégre kapták, amint megütötte a feleségét.

Borítókép: Getty Images

Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ