Usyk szerint Tyson Fury “sír egy kicsit”, amikor romantikus filmeket néz

Oleksandr Usyk azt állította, hogy máris sikert aratott a mentális harcban potenciális következő ellenfelével, Tyson Furyval. Az ukrán WBA, IBF és WBO nehézsúlyú világbajnok előrehaladott tárgyalásokat folytat egy április 29-én Szaúd-Arábiában esedékes, a WBC királya elleni vitathatatlan összecsapásról.

Usyk ott volt a ringben Fury legutóbbi, Derek Chisora elleni decemberi győzelménél. Miután a Cigánykirály megszerezte a győzelmet, kihívta bajnoktársát, aki felment a ringbe, hogy szembenézzenek egymással.

Fury elkezdte sértegetni Usykot, aki válaszul csak némán bambult rá.

„Azt hiszem, sikerült egy kicsit a fejébe férkőznöm. Évek óta figyelem, ahogy Tyson Fury belemászik az ellenfelei fejébe. Most én tettem meg ezt vele. Amikor nincsenek körülöttünk kamerák, Fury teljesen más. Csak megjátssza a rosszfiú szerepet. Szerintem szereti a szerelmes filmeket, és amikor megnézi őket, egy kicsit sír. És ez nem rossz dolog” – mondta Usyk a The Guardiannek adott friss interjújában.

Usyk az Anthony Joshua elleni győzelmeire is reflektált, aki közeledik az április 1-jei, Jermaine Franklin elleni visszatéréséhez.

„Joshua ne legyen feldúlt, mert kikapott tőlem. Tovább kell dolgoznia, mert ő egy nagyon jó bokszoló és remek ember. Lesz lehetősége arra, hogy újra nehézsúlyú világbajnok legyen.”

Borítókép: Getty Images

Tedd meg első befizetésed, vedd igénybe a 100%-os bónuszt, és fogadj a kedvenc csapatodra vagy sporteseményeidre! (x)
Kategóriák
Ökölvívás

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ