Nate Diaz füvet szívott, miközben az USADA embere mellette ült

Valaki meglepődik Nate Diaz viselkedésén? Megérkezik hozzá az USADA embere (doppingellenes szövetség egyik alkalmazottja), hogy vizeletet vegyen le Diaztól a UFC 279 előtt, erre a kanapén „füvet szív” mellette.

„Ez az ember nem fog elmenni a házamból, mert nem adtam neki elég pisit” – mondta Diaz, miközben az Instagramon élőben füvet szívott. “Annyit pisáltam, amennyit csak tudtam (majd jött egy kis káromkodás). Hány litert kell még csinálnom?… Még két liter pisit kell oda adnom neki. Addig nem megy innen. DK az én emberem, de az USADA kib*szottul leszophatja a f*szomat. Gyere vissza hat óra múlva, és adok még két litert. Sajnálom, DK.”

Az USADA behajtója, akit a jelek szerint DK-nak hívnak jó fej volt az egész tortúrát illetően. Lebukott, hogy kikerüljön a kamera látószögéből, sőt, még a tabletjét is megpróbálta pajzsként használni. Nem tudom eldönteni, hogy Diaz az USADA mintagyűjtő legjobb barátja vagy legnagyobb ellensége. Valószínűleg megtöri a (legalábbis az én szemszögemből) kellemetlen feladatokkal teli munkának tűnő monotonitását.

A másik oldal viszont, hogy az egész világnak mutogatja az arcod, miközben arról beszélget, hogy igényt tartasz a vizeletére, és mindezt füves felhőket pörfékelve. Elég nehéz lehet Diazzal.

Borítókép és fotók:

Tedd meg első befizetésed, és legyen tiéd az akár 50.000 Ft értékű sportfogadási bónusz! (x)
Kategóriák
UFC

Szólj hozzá!

*

*

KAPCSOLÓDÓ